ALHYDRAN în Dirty GodALHYDRAN în Dirty God

ALHYDRAN în Dirty God: un film despre rănile provocate de arsuri

Produsele Alhydran au fost utilizate într-un film impresionant despre o victimă a arsurilor. Dirty God este povestea unei femei, Jade, o mamă tânără, care este victima unui atac cu acid, atac care îi provoacă arsuri severe. Aflându-se într-o etapă distructivă a vieții sale, cu multiple probleme relaționale, Jade trebuie să acționeze pentru a-și lua viața înapoi.

Îmbunătățirea aspectului pielii și o calitate îmbunătățită a vieții

Vrem să ajutăm oamenii cu o piele problematică. Spre exemplu pielea afectată de arsuri sau cicatrici. ALHYDRAN reduce problemele pielii și ajută pielea să se vindece. Acest lucru nu doar îmbunătățește calitatea pielii, ci și calitatea vieții.

Există proiecte care ating însăși esența misiunii noastre. Când producătorii unui film, în care eroina principală este o victimă a arsurilor, ne-au cerut ajutorul, nu am ezitat nici o clipă în a-l oferi.

Suntem mândri că produsele noastre au contribuit într-un mod pozitiv în povestea lui Jade și a altor victime ale arsurilor. Ne amintește angajamentul pe care l-am luat de a trata fiecare arsură în cel mai bun mod posibil. Aceasta este misiunea noastră.

Facem acest lucru alături de doctori, profesioniști în tratamentul afecțiunilor pielii, centre de arși și prin educarea pacienților.

Dirty God. Un film despre cicatricile pielii și ale sufletului.

Actrița din rolul principal Vicky Knight are cicatrici post arsuri în viața reală

Vicky Knight este vedeta din Dirty God. În viața sa reală, în copilărie, ea a fost victima unei arsuri majore. Prin acest film, ea vrea să arate lumii că există viață după arsuri, o viață care înseamnă mai mult decât intervenții chirurgicale. Vicky este de părere că orice este posibil chiar și atunci când ai o dizabilitate, și speră ca spectatorii să înțeleagă mesajul acestui film.

Official movie trailer