Specialiști și medici

Conștientizarea importanței îngrijirii medicale a pielii imediat după închiderea rănii este în creștere. ALHYDRAN a fost concepută special pentru piele delicată ce se formează la închiderea rănii. Pe această pagină veți găsi mai multe informații despre ALHYDRAN pentru specialiști, medici, asistenți medicali și paramedici: Ce este ALHYDRAN și cum să o utilizați.

ALHYDRAN cremă dermatologică hidratantă

Folosiți ALHYDRAN pentru îngrijirea ulterioară a pielii imediat după închiderea rănii și pentru tratamentul barierei lezate a pielii.

 • Îngrijirea ulterioară a arsurilor
 • Îngrijirea ulterioară radioterapiei
 • Tratamentul cicatricilor
 • Îngrijirea ulterioară a grefelor de piele, a zonelor donatoare
 • Tratamentul pielii uscate (de exemplu, în zona rănilor cronice)
 • Îngrijirea ulterioară tratamentului cu laser
 • Tratamentul pruritului și a pielii uscate și foarte uscate
 • Tratamentul pielii uscate și foarte uscate sub ciorapi medicinali
 • Îngrijirea ulterioară a pielii lezate după exfolieri și tratamentul keratozei

Aceste indicații sunt exemple de lezări grave ale barierei pielii, drept urmare pielea va pierde prea multă umezeală, pielea se usucă și vor apărea afecțiunile (iritare, prurit, roșeață etc.). Această piele vulnerabilă trebuie ajutată pentru a funcționa și a se vindeca.

ALHYDRAN product range
 • Previne și reduce pruritul și roșeața pielii

 • Ajută la tratarea și prevenirea cicatricilor

 • Îmbunătățește flexibilitatea pielii

Hidratare optimă a pielii

Crema ALHYDRAN asigură hidratarea optimă a epidermului (printr-o combinație unică de hidratare și ocluzie) și sprijină vindecarea barierei pielii. Eficiența ALHYDRAN a fost dovedită științific. Drept urmare, acest produs a fost folosit pe scară largă timp de peste 15 ani de specialiști.

Bariera pielii

Reglarea hidratării este un instrument important al pielii, în sensul protejării acesteia de factorii nocivi externi. Cantitatea de apă care părăsește organismul prin piele este cunoscută ca Trans Epidermal Water Loss (Pierderea Apei prin Epiderm) TEWL.

Bariera sănătoasă a pielii

O piele sănătoasă are un nivel stabil de TEWL, stratul superior al pielii fiind alcătuit din aproximativ 30% apă.8 Acest nivel este necesar pentru funcționarea optimă a pielii.

Bariera lezată a pielii

Bariera lezată a pielii crește TEWL. Organismul pierde un volum anormal de mare de apă prin piele. Aceasta va duce la o scădere a procentului normal de apă din epiderm, provocând funcționarea anormală a barierei pielii. Această piele vulnerabilă nu se poate vindeca și proteja singură.

Pielea are nevoie de hidratare optimă a epidermului și de refacerea funcției barierei pentru a se putea vindeca.

Reface echilibrul de umiditate în 2 ore

AHYDRAN are o dublă funcție, necesară pentru repararea barierei lezate a pielii

Recuperarea bunei bariere cutanate implică următoarele:

 1. Hidratarea optimă a epidermului
 2. Repararea barierei cutanate

Utilizarea ALHYDRAN are ca rezultat refacerea pe termen lung a echilibrului umidității în piele (a se vedea graficul).

Rezultatul: Riscul de cicatrizare este redus, cicatricile existente și afecțiunile precum pruritul sunt ameliorate, eczema și complicațiile țesutului din jurul rănii sunt reduse, facilitând vindecarea optimă a rănii.

Grafic TEWL ALHYDRAN pentru specialiști

 1. Hidratarea optimă a epidermului

Efectul unic, dovedit al ALHYDRAN asigură hidratare puternică și retenția umidității în piele (prin ocluzie). Rezultatul este restabilirea pe termen lung a unui echilibru de hidratare a pielii.

 1. Refacerea barierei pielii

ALHYDRAN conține ingrediente precum antioxidanți, care protejează pielea de radicalii liberi. Aceste efecte regenerative, împreună cu hidratarea optimă și ocluzia, asigură refacerea barierei lezate a pielii.

Beneficiile ALHYDRAN sunt susținute de studii și cercetări științifice ample realizate de specialiști, oameni de știință, dermatologi, spitale și centre de arși din întreaga lume.

Vreți să știți mai multe despre ALHYDRAN?