Experiențe ale clienților cu ALHYDRAN

În decursul anilor, am primit mult feedback de la pacienți și de la specialiști privind experiențele lor cu ALHYDRAN. Am pus deoparte câteva dintre reacțiile lor.

Recenzie profesionala

Chirurg plastician

Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne (NL)

Ne sfătuim clienții să trateze zilnic cicatricile cu ALHIDRAN, după înlăturarea copcilor. Masarea cu ALHYDRAN asigură menținerea supleței pielii.

Recenzie profesionala

Specialist îndepărtare tatuaje cu laser

Tattoo No More (NL)

La cabinetul meu îndepărtez tatuaje cu laser și folosesc crema drept tratament ulterior. ALHYDRAN este cel mai bun produs de îngrijire ulterioară.

La cabinetul meu îndepărtez tatuaje cu laser și folosesc crema ALHYDRAN drept tratament ulterior. Am încercat multe alte produse de îngrijire ulterioară, însă ALHYDRAN este cel mai bun. De aceea, rămân la acest produs!

Recenzie profesionala

Specialist medicină cosmetică

Perfect Look (NL)

Folosesc ALHYDRAN pentru îngrijirea ulterioară tratamentelor intensive cu laser de doi ani.

Vindecarea rapidă a rănilor este surprinzătoare. Oamenii tolerează bine produsul. ALHYDRAN nu provoacă niciodată hiperpigmentare post-inflamatorie și este bine tolerată de piele

În plus, și cicatricile vechi ale arsurilor se îmbunătățesc odată cu utilizarea ALHYDRAN, în special varianta care conține SPF.

Recenzie profesionala

Specialist medicină cosmetică

Natuurlijk Jong! (NL)

Folosim ALHYDRAN în clinica noastră după diferite tratamente: după blefaroplastii, după intervenții non-intruzive și proceduri Thermavein (cuperoză), printre altele. ALHYDRAN contribuie la repararea eficientă a pielii și are un efect pozitiv asupra roșeții, umflării, senzației de piele strânsă. Acesta ajută vindecarea și așadar optimizează efectul tratamentului.

În general, pacienții consideră că ALHYDRAN este plăcut de utilizat. În plus, ALHYDRAN are efect calmant, provoacă puține reacții și merită banii.

Recenzie profesionala

Dermatolog

Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie (NL)

În calitate de dermatolog, sunt foarte mulțumită de ALHYDRAN. O folosim întotdeauna la cabinet pentru cicatricile postoperatorii, arsuri, radioterapie, precum și pentru pielea sensibilă și iritată. Folosim adesea ALHYDRAN pentru refacerea mai rapidă după o exfoliere profundă sau după un tratament cu laser.

Ca mamă, am mereu în frigider un tub mare de ALHYDRAN. Nu pentru că trebuie păstrată în frigider, ci pentru că intensifică ameliorarea pruritului în cazul mușcăturilor de insecte, (foarte recent) iritații provocate de molii procesionare, arsuri (hei, cuptor și fier de călcat) și am folosit-o pe fiul meu când a făcut varicelă. Erupția lui s-a vindecat în 2 zile. Un produs excepțional care, cred eu, este indispensabil în casă.

Recenzie profesionala

Dermatolog

Huid & Laserkliniek Deventer (NL)

După ce am început să recomand pacienților ALHYDRAN, am observat o perioadă mai rapidă de recuperare a pielii lezate și rezultate mai bune în ceea ce privește vindecarea. În special în cazul epilării prin electroliză, ALHYDRAN îmbunătățește semnificat refacerea pielii lezate.

Recenzie profesionala

Dermatolog

Huidtherapie Wezep (NL)

Ca dermatolog, recomand ALHYDRAN regulat. Are rezultate bune în cazul cicatricilor și a leziunilor provocate de radioterapie și este, de asemenea, un produs grozav pentru pielea uscată! Varianta cu SPF este un produs ideal pentru pielea expusă la soare. Pe scurt, este o alegere bună pentru diferite probleme ale pielii.

Recenzie profesionala

Dermatologi

Laserkliniek Zwolle (NL)

Suntem foarte mulțumite de ALHYDRAN. O folosim adesea în clinica noastră. Observăm un efect de emoliere și regenerare al utilizării de ALHYDRAN, în special în cazul bolii pilonidale și al cicatricilor provocate de auto-mutilare. În special în cazul cicatricilor nou formate, roșii și cu prurit. De asemenea, crema răcorește și ameliorează afecțiunile pielii după epilarea cu laser.

Recenzie profesionala

Dermatolog

Care4you Haaksbergen (NL)

Pacienții sunt foarte impresionați de ALHYDRAN. Pielea devine mai suplă, mai uniformă, iar durerea și pruritul au fost în mare parte ameliorate. Pe scurt, un super produs.

Recomand ALHYDRAN tuturor! Pacienții care folosesc ALHYDRAN pentru a preveni leziunile provocate de radioterapie nu prea întâmpină probleme. Pacienții cu dermatită de stază și arsuri/cicatrici au fost foarte impresionați de ALHYDRAN. Pielea devine mai suplă, mai uniformă, iar durerea și pruritul au fost în mare parte ameliorate. Pe scurt, un super produs.

Recenzie profesionala

Dermatologi

De Huidtherapeuten Oosterbeek (NL)

Recomandăm ALHYDRAN în cabinetul nostru de peste 10 ani. Cel mai bun lucru la ALHYDRAN este că are un domeniu vast de aplicare. Atât ca îngrijire ulterioară arsurilor, dar și ca îngrijire a pielii după tratamentul cu laser. De asemenea, ALHYDRAN are rezultate bune și în cazul persoanelor cu acnee sau piele foarte uscată și sensibilă. Hidratarea optimă și calmarea asigură o piele sănătoasă și frumos vindecată, iar ALHYDRAN ameliorează pruritul. Este populară și drept cremă după expunerea la soare pentru pielea (accidental) arsă de soarele verii.

Recenzie profesionala

Departamentul de radioterapie

LUMC Leiden (NL)

Pacienții noștri au adesea nevoie de ceva pentru senzația de arsură și prurit. Cu toții consideră ALHYDRAN ca fiind eficientă.

Recenzie profesionala

AVL The Netherlands Cancer Institute – Hoofddorp (NL)

Pacienții ne zic adesea că ALHYDRAN îi ajută în cazul pielii uscate după radioterapie. Ei folosesc ALHYDRAN pentru a trata pruritul și senzația de arsură.

Recenzie profesionala

AVL The Netherlands Cancer Institute – Amsterdam (NL)

ALHYDRAN ajută pacienții noștri să se vindece vizibil și reduce foarte mult mâncărimea și arsurile. Colegii noștri îl folosesc și ei înșiși pentru pielea uscată și ca o cremă de zi.

Recenzie profesionala

Pharmades Putte (NL)

Recomandăm ALHYDRAN pentru îngrijirea ulterioară în tratamentul cicatricilor și arsurilor. Varianta de ALHYDRAN cu protecție UV este potrivită pentru cicatricile care trebuie să fie protejată de soare. Recomandăm ALHYDRAN și în cazul abraziunilor, bineînțeles fără a fi aplicată pe rănile deschise. Pacienții sunt foarte mulțumiți. Nu ezităm să o recomandăm!

Recenzie profesionala

Consultant îngrijirea pielii

Apotheek & Beauty (NL)

Suntem foarte entuziasmați de cremă ALHYDRAN pentru cicatrici. Este foarte eficientă, ajută mult în cazul pruritului, a roșeții, a pielii lezate, și îmbunătățește aspectul cicatricilor. Cât despre preț, acesta este convenabil pentru toată lumea. Este minunată că există și o variantă cu SPF 30. Pielea lezată trebuie să fie bine protejată de soare!

Recenzie profesionala

Dermatolog

ZGT Hospital, Dermatology Department (NL)

Adesea prescriu ALHYDRAN SPF 30 persoanelor cu keratoză actinică a tenului și scalpului. Ideală ca tratament ulterior și ca profilactic. Combinația de aloe vera concentrată și filtrul UV o fac un instrument puternic în prevenirea cancerului de piele. Formularea este hipoalergenică, ceea ce o face sigură pentru majoritatea oamenilor.

Recenzie profesionala

Dermatolog

Centrum Oosterwal, Departamentul de dermatologie (NL)

Pentru persoanele cu piele uscată provocată de eczemă, ALHYDRAN poate fi o opțiune bună pentru tratamentul natural de întreținere, în plus față de crema cu hormoni.

Recenzie profesionala

Dermatolog

ZGT Hospital, Dermatology Department (NL)

Recomand ALHYDRAN pentru tratamentul dermatitei atopice (eczemei constituționale) datorită proprietăților sale hidratante și nutritive. Având ingredient principal Aloe Vera, nu apa, ALHYDRAN oferă pielii hidratare optimă.

Recenzie profesionala

Chirurg plastician

Van Den Broecke Kliniek (NL)

Recomandăm utilizarea ALHYDRAN după blefaroplastie, pentru că ALHYDRAN menține pielea suplă și o ajută să se vindece după o procedură chirurgicală.

Recenzie profesionala

Chirurg plastician

Chirurgie plastică Amsterdam (NL) și Consultanță și Cercetare Arsuri la Universitair Ziekenhuis Gent (BE)

ALHYDRAN, prima cremă care are sens, dovedită științific.

Recenzie profesionala

Șeful unității de arși

Centrul medical universitar Liubliana (SI)

Recomand de mulți ani folosirea ALHYDRAN în centrul nostru de arși. Sunt așadar foarte bucuros că această cremă este oficial disponibilă în Slovenia. Fără vreun conflict de interese pot spune că ALHYDRAN este foarte utilă, salvatoare și de succes în tratarea arsurilor (îngrijirea ulterioară a arsurilor și cicatricilor).

În timpul terapiei conservatoare în cazul cancerului de sân, am folosit ALHYDRAN. După 3 săptămâni de radioterapie – utilizând Alhydran de trei ori pe zi – leziunea pielii nu există absolut deloc. Uneori apare puțină roșeață, însă dispare imediat ce aplic Alhydran.

Mi s-a spus că s-ar putea vedea reacții ale pielii la până la două săptămâni de la încetarea radioterapiei, așadar încă folosesc Alhydran cu rezultate foarte bune.

Un efect pozitiv a fost acela că cicatricea de la lumpectomie (terapia conservatoare a sânului) a devenit aproape „invizibilă” pe durata săptămânilor în care am folosit Alhydran.

Am început să utilizez ALHYDRAN după ce dermatologul mi-a scos petele pigmentare cauzate de bătrânețe (keratoză actinică) cu o cremă agresivă pentru piele. Pielea mea era roșie, dureroasă și simțeam că arde. ALHYDRAN a avut efect calmant și doar în câteva zile, fața mea era mai puțin roșie și mai puțin dureroasă. Este ușor de aplicat și de folosit.

ALHYDRAN a fost mai bună decât altă cremă (Cetomacrogol) pe care o foloseam înainte. A oprit senzația de arsură din zona iradiată. Pielea iradiată avea și prurit redus. ALHYDRAN este ușor de aplicat și are un miros neutru.

Faptul că am luat medicamente ani de zile pentru a-mi ține sub control bolile imune și că m-am expus la soare mult timp când eram copil și-a pus amprenta asupra pielii mele. Drept urmare, am melasmă (keratoză actinică) și piele uscată, descuamată, cu prurit, pe întreaga suprafață a corpului. ALHYDRAN chiar mă ajută. ALHYDRAN este ușor de aplicat, pielea mea o absoarbe foarte rapid și eficient. Crema menține sub control pruritul și descuamarea și îmi diminuează melasma. Chiar și pe ten!

ALHYDRAN a făcut o treabă grozavă după ce am urmat terapia fotodinamică. Pielea de pe piept a avut o reacție puternică la tratament și a suferit o arsură gravă. După un scurt tratament cu cremă cu antibiotic, la recomandarea dermatologului meu, ALHYDRAN mi-a calmat foarte repede pielea, a uscat-o și i-a îmbunătățit aspectul vizibil. Am încercat multe alte produse în trecut, dar niciunul nu se compară cu ALHYDRAN.

Ani de zile am avut inflamații cronice pe față. De fiecare dată, fața mea se curăța încet, dar inflamațiile continuau să apară mai des și erau din ce în ce mai grave. În cele din urmă, am fost diagnosticată cu o boală autoimună.  Acesta a fost motivul pentru care operațiile erau adesea ineficiente și pentru care rănile continuau să reapară. Am trecut prin 22 de operații într-o perioadă de trei ani. Fiecare operație lasă mereu câte o cicatrice. Am încercat diferite creme pentru cicatrici de-a lungul timpului și am descoperit că am reacții adverse la unele dintre ele.

Când am mers la ziua dedicată pacienților cu arsuri din Olanda, în Amersfoort, am primit câteva mostre de ALHYDRAN. Aceasta este crema la care reacționez foarte bine. Pot folosi ALHYDRAN chiar și pe rănile care doar ce s-au închis. Chiar calmează pielea și cicatricile chiar devin mai puțin vizibile. Acum iau medicamente puternice pentru a-mi suprima boala autoimună. Sper ca, în cele din urmă, pielea mea să se liniștească, în special că acum folosesc ALHYDRAN.

 

ALHYDRAN reduce durerea și roșeața. Pielea iradiată și-a revenit considerabil mai repede. Dermatologul meu a putut să înceapă mai devreme tratamentul. ALHYDRAN este plăcut de utilizat și ușor de aplicat.

Acum unsprezece ani am suferit arsuri pe 40% din suprafața jumătății inferioare a corpului. Pielea de pe picioare era lezată grav și sunt multe cicatrici acolo. De-a lungul anilor, am trecut prin multe operații restaurative și transplanturi de piele. Am încercat multe creme pentru a reduce pruritul, roșeața și senzația de strâns. Sincer, nu prea multe au fost de ajutor.

La un moment dat, un coleg de suferință mi-a spus că există ceva pe piața care ar putea să mă ajute și că se poate obține cu prescripție medicală, ceea ce era grozav pentru că aveai nevoie de mult produs pentru uzul zilnic. Și a fost adevărat: mi-a făcut pielea mai suplă și chiar a redus senzația de strâns din țesutul cicatricial care mă împiedica să îmi redobândesc mobilitatea membrelor, și a redus și pruritul care mă deranja chiar și când dormeam.

Din păcate, ALHYDRAN nu a mai fost disponibilă în baza asigurării mele de sănătate și nu mi-am permis să o plătesc. În orice caz, am încercat alte produse, dar ce s-a întâmplat a fost că pielea delicată s-a deschis iar și a revenit pruritul.

În această după-amiază am văzut standul de informații ALHYDRAN la ziua dedicată pacienților cu arsuri din Olanda, și evident că m-am oprit să văd dacă ofereau mostre gratuite. Am primit o mostră și câteva informații pe care le știam deja. Dar acum am redescoperit că ai nevoie doar de puțină cantitate de ALHYDRAN pentru a face diferența și pentru a face țesutul cicatricial mai suplu.

Așadar nu-mi voi mai refuza mie sau pielii mele acest tratament și îmi voi cumpăra un tub mare de ALHYDRAN, pentru că știu că ALHYDRAN chiar ajută și îmi face pielea mai suplă.

Fetița noastră în vârstă de patru ani s-a opărit cu apă fierbinte. La 1 an și jumătate după incident, încă avea multe simptome neplăcute. Acum pielea ei este mult mai puțin roșie și pruritul s-a diminuat semnificativ. Și cicatricea ei s-a îmbunătățit vizibil!

Imediat după ce am suferit arsura, medicul mi-a recomandat să aplic crema pentru cicatrici ALHYDRAN (numai este pielea de pe rănile închise). Nu mai aveam dureri și ALHYDRAN m-a scăpat rapid de fierbințeala pe care o simțeam pe arsură. În plus, a redus semnificativ și pruritul. Pentru că funcționează atât de rapid, m-am putut întoarce la muncă repede.

În aprilie și octombrie 2012, am avut intervenții de înlocuire a genunchiului la ambele membre inferioare, pentru că ambii genunchi erau uzați. După operații, fiul meu mi-a dat ALHYDRAN pentru cicatrici. Erau atât de groase, de rigide și de nestabilă, și era foarte dureros să îmi fac exercițiile de genunchi pentru a-mi redobândi flexibilitatea mișcărilor. Odată ce am început să aplic ALHYDRAN, până la de patru ori pe zi la început, cicatricile mele s-au îmbunătățit considerabil.

Fizioterapeutul meu și chirurgul ortoped au fost surprinși de cât de eficientă era! Voiam doar să vă spun asta pentru ca mai multe persoane care au trecut prin operații ale articulațiilor să poată beneficia de cremă.

Am suferit leziuni grave ale pielii, din cauza zonei zoster. Am avut zona zoster în septembrie 2016 și pielea mea încă este grav lezată, de la partea inferioară a feței până la partea de sus a brațelor. ALHYDRAN îngrijește pielea afectată, se absoarbe bine și reduce pruritul. Încă nu am observat o diferență în grosimea cicatricilor. Găsesc crema ALHYDRAN foarte plăcut de folosit!

Un produs extraordinar. Îl folosesc de mult timp. Sunt sub tratament de ceva vreme, terapie cu laser pentru un semn din naștere. Funcționează perfect. Menține pielea suplă și ameliorează pruritul.

Am folosit ALHYDRAN după un tratament facial cu laser. Este un produs minunat. Pielea mea este predispusă la acnee, dar tolerează bine ALHYDRAN.

Folosesc crema pentru tenul meu, după tratamentul cu laser. Rezultatul este grozav, dermatologul meu este mulțumit.

Pe timpul verii, pielea de pe mâinile mele se descuamează. Un fel de ciupercă. Era dificil de eliminat, nimic nu mă ajuta. Am început să aplic crema ALHYDRAN o dată pe zi și am scăpat de această problemă într-un timp foarte scurt. Am recomandat-o altor persoane care au această probleme a pielii și au fost foarte entuziasmate.

Este foarte eficientă! Am mult mai puține probleme cu pruritul, roșeața și pielea uscată. Sufăr de Psoriazis, eczemă și piele uscată. Am încercat multe produse la sfatul medicului, însă nimic nu m-a ajutat la fel de bine ca ALHYDRAN. Este grozavă!

Lubrifiază foarte bine, imediat ameliorează senzația de piele strânsă. Folosesc ALHYDRAN pentru cicatrici și piele uscată.

ALHYDRAN este ideală pentru pielea uscată cu zone neuniforme.

ALHYDRAN este un produs grozav. Îl folosesc după o arsură urâtă pe mână. Rezultatul vizual este fantastic! Nu aș fi crezut vreodată că este un produs atât de bun. Mulțumesc.

Am folosit crema ALHYDRAN pentru o arsură pe mână. Arsura s-a vindecat frumos și aproape că nu mai este vizibilă.

Am avut recent un accident grav, iar acum am arsuri de gradul 1 și 2 pe piept și abdomen. După aplicarea de ALHYDRAN, am simțit o ameliorare puternică a pruritului, a durerii și a uscăciunii pielii bandajate. În câteva zile, pielea mea a devenit mai fină și cicatricile s-au estompat.

Am avut pielea arsă în urma iradierii. ALHYDRAN este un produs grozav ce reface pielea și previne pruritul.

Am folosit ALHYDRAN în timpul și după tratamentul cu radioterapie. Funcționează grozav! Calmează pielea și face zona iradiată fină și suplă. Cicatricea este aproape invizibilă. Nu vreau altceva!

Este o cremă cu adevărat excelentă pentru a fi folosită după iradiere.

Cremă excelentă și eficientă. Grozavă pentru tratamentul aplicat acasă după iradiere. Pielea mea se reface rapid.

Cremă ușor de întins, răcoritoare și plăcută. Am folosit-o după iradiere.

Recenzie profesionala

Plastic surgeon

Amsterdam Plastic Surgery (NL)

ALHYDRAN, prima cremă care are sens, dovedită științific.

ALHYDRAN product range

Recenzii după produs

ALHYDRAN este disponibil în diferite variante. Citiți recenziile pe variante:

Aflați mai multe despre ALHYDRAN