Cum funcționează ALHYDRAN?

ALHYDRAN este o cremă puternică cu efect de reglare a umidității, care penetrează adânc pielea și o îmbunătățește din interior. Oferă hidratare de durată și ajută pielea să se vindece. Drept urmare, ALHYDRAN reduce problemele pielii.

Bariera sănătoasă a pielii

Reglarea hidratării este un instrument important al pielii pentru a se proteja de factorii nocivi externi. O piele sănătoasă are o cantitate constantă de apă care părăsește organismul (TEWL). Stratul superior al pielii este format din aproximativ 30% apă. Acest nivel este necesar pentru funcționarea optimă a pielii.

Bariera lezată a pielii

Când bariera pielii este lezată, organismul pierde un volum anormal de mare de apă prin piele. Aceasta va duce la o scădere a procentului normal de apă din epiderm, provocând funcționarea anormală a barierei pielii. Această piele vulnerabilă nu se poate vindeca și proteja singură.

Apar afecțiunile, precum pruritul sever, roșeață, piele uscată etc. Acestea pot provoca ulterior, printre altele, dezvoltarea nefavorabilă a cicatricilor, pot declanșa eczema și pot stagna vindecarea rănilor. Pielea are nevoie de hidratare optimă a epidermului și de refacerea funcției barierei pentru a se putea vindeca.

ALHYDRAN-gezonde-vs-beschadigde-ro

Efectul de hidratare

ALHYDRAN are o dublă funcție, necesară pentru repararea barierei lezate a pielii:

  1. Hidratarea optimă a epidermului
  2. Refacerea barierei pielii

ALHYDRAN reface echilibrul de hidratare în 2 ore. (Dovedit științific), datorită:

  • Hidratării intense
  • Retenției umidității (prin ocluzie)

ALHYDRAN conține ingrediente precum antioxidanți, care protejează pielea de radicalii liberi. Aceste efecte regenerative, împreună cu hidratarea optimă și ocluzia, asigură refacerea barierei lezate a pielii.

Riscul de cicatrizare este redus, cicatricile existente și afecțiunile precum pruritul sunt ameliorate, eczema și complicațiile țesutului din jurul rănii sunt reduse, facilitând vindecarea optimă a rănii.

How-does-ALHYDRAN-work-01-540×360-ro

Referințe bibliografice

Credem că este important ca afirmațiile noastre să aibă o bază solidă. Informațiile se bazează pe diverse studii:

  • Protejarea și emolierea pielii

  • Reducerea pruritului, a durerii și a roșeții

  • Eficiența acesteia este dovedită științific

Aflați mai multe despre ALHYDRAN