Mulți oameni se confruntă cu deshidratarea pielii. Aceasta poate avea cauze diverse, precum spălarea frecventă cu apă și săpun, folosirea produselor de curățare, aerul uscat (în special în sezonul rece), utilizarea ciorapilor compresivi, sau diverse afecțiuni ale pielii, cum sunt eczemele sau diabetul. ALHYDRAN protejează și hidratează pielea uscată și o face mai suplă.

Ce provoacă deshidratarea pielii?

Pielea normală, sănătoasă, acționează ca o barieră și asigură un bun echilibru hidric. Dacă pielea nu este sănătoasă, aceasta permite pierderea apei și deshidratarea.

Probleme ale pielii cauzate de deshidratare:

  • Roșeață
  • Prurit
  • Descuamare
  • Sensibilitate
  • Crăpături

ALHYDRAN acționează din interior

ALHYDRAN este absorbit rapid în piele și o protejează din interior. ALHYDRAN nu închide pielea și restabilește echilibrul hidric pe termen lung.

ALHYDRAN și pielea uscată

ALHYDRAN asigură o protecție imediată și de durată împotriva pierderii excesive a apei din piele. Hidratează pielea, o face mai suplă și reduce pruritul. Protecția asigurată de ALHYDRAN ajută pielea să se refacă singură.

ALHYDRAN este ușor de folosit

  • Nu lasă pielea grasă și permite pielii să respire
  • Are efect de durată
  • Este absorbit rapid în piele
  • Nu se absoarbe în haine

ALHYDRAN și folosirea ciorapilor elastici, a pansamentelor și a îmbrăcămintei compresive.

ALHYDRAN este ideal pentru utilizarea în combinație cu ciorapi elastici, îmbrăcăminte compresivă sau pansamente și tratamente pe bază de silicon pentru cicatrice. ALHYDRAN este absorbit ușor și nu lasă pielea grasă.

Exemple reale:

Următoarele exemple provin de la pacienţi care și-au tratat rănile cu ALHYDRAN.


Important:

Aceste studii de caz prezintă fotografii ale unor persoane reale, unele dintre ele suferind de afecțiuni grave ale pielii. Pozele pot fi considerate șocante. Dacă aveţi mai puţin de 12 ani și căutați informații pentru un proiect școlar, rugați un adult să privească pozele împreună cu dumneavoastră sau contactați-ne pentru informațiile adecvate.


ALHYDRAN și specialiștii

ALHYDRAN este folosit cu succes pentru îngrijirea post-intervenție a pielii degradate în Olanda, Belgia și alte țări din Europa. ALHYDRAN a fost testat clinic pe scară largă de către specialiști și în diverse centre pentru tratarea arsurilor, centre de reabilitare și spitale din Europa, inclusive centrele pentru arși din Ghent (Belgia), Rotterdam(Olanda) și Bad Klosterlausnitz (Germania). Citeste mai mult…

Comandă ALHYDRAN pentru tratamentul pielii

ALHYDRAN reduce simptomele neplăcute (cum ar fi pruritul), îmbunătățește elasticitatea pielii și accelerează vindecarea cicatricelor.

Comandă acum
Order Alhydran