De-a lungul timpului, am primit de la pacienţii noștri o mulţime de reacţii legate de experienţa lor cu ALHYDRAN. Iată unele dintre ele.

Radioterapie și ALHYDRAN; nicio leziune a pielii!

„Am folosit ALHYDRAN pe parcursul terapiei de conservare a sânului. După 3 săptămâni de radioterapie – timp în care am folosit Alhydran de trei ori pe zi – am constatat că nu există nicio leziune cutanată. De câteva ori, am observat o ușoară roșeaţă, dar imediat ce am aplicat Alhydran, a dispărut. Am auzit că poţi avea reacţii cutanate chiar și la două săptămâni după încheierea radioterapiei, așa că folosesc și acum Alhydran cu rezultate excelente.

Un efect secundar pozitiv a fost faptul că cicatricea rămasă în urma lumpectomiei (terapia de conservare a sânului) a devenit aproape invizibilă în cursul săptămânilor în care am utilizat Alhydran.”

Femeie de 58 de ani, Danemarca

Niciun alt produs n-a fost nici pe departe atât de eficient ca ALHYDRAN

„Faptul că am luat ani de zile medicamente pentru a ţine sub control niște tulburări imunitare și expunerea îndelungată la soare în copilărie nu mi-au făcut deloc bine la piele. Prin urmare, am o grămadă de pete pe piele (keratoză actinică) și zone uscate, aspre și iritate pe tot corpul. ALHYDRAN chiar ajută. Este atât de ușor de aplicat și pielea mea îl absoarbe imediat. Alhydran ţine sub control senzaţia de mâncărime și rugozitatea și-mi face petele mai moi. Chiar și cele de pe faţă!

ALHYDRAN a funcţionat de minune și după recenta mea sesiune de terapie fotodinamică. Am avut o reacţie extremă la tratament, iar pielea de pe piept a rămas cu arsuri grave. La recomandarea dermatologului meu, am urmat un scurt tratament cu o cremă antibiotică, iar ALHYDRAN mi-a calmat pielea iritată și uscăciunea, îmbunătăţind în mod vizibil zona afectată. Înainte, am încercat multe alte produse, dar niciunul nu a fost atât de eficient ca ALHYDRAN.”

Un utilizator mulţumit din Arnhem, Olanda

ALHYDRAN a eliminat senzaţia de arsură a pielii mele iradiate

„ALHYDRAN a fost mai bun decât crema pe care o foloseam înainte (Cetomacrogol). A eliminat senzaţia de arsură a zonei iradiate. Acum, pielea din zona respectivă mă mănâncă mai puţin. ALHYDRAN e ușor de aplicat și are un miros neutru.”

Utilizator anonim, în vârstă de 42 de ani, din Olanda

Fizioterapeutul și ortopedul meu s-au arătat surprinși de eficienţa ALHYDRAN

„În aprilie și octombrie 2012 a trebuit să fac operaţii de înlocuire a ambilor genunchi. După operaţii, fiul meu mi-a dat ALHYDRAN ca să-l aplic pe zonele cicatrizate. Cicatricele erau atât de groase, ţepene și noduroase încât îmi era foarte greu și dureros să fac exerciţiile de recuperare. După ce-am început să mă dau cu ALHYDRAN, iniţial, chiar și de patru ori pe zi, starea mea s-a îmbunătăţit considerabil.
Fizioterapeutul și ortopedul meu s-au arătat surprinși de eficienţa lui! Vreau să împărtășesc asta pentru ca mai mulţi oameni care fac astfel de operaţii să poată profita de el.”

D-na Baltink, Olanda

Nu am mai avut dureri

„Imediat după ce m-am ars, doctorul mi-a recomandat să aplic crema ALHYDRAN (doar pe leziunile deja închise). N-am mai avut dureri, iar ALHYDRAN m-a scăpat repede și de senzaţia de arsură. În același timp, a redus semnificativ și senzaţia de mâncărime. Pentru că efectul său este atât de rapid, n-a trecut mult și m-am putut întoarce la lucru.”

Utilizator anonim, în vârstă de 52 de ani, cu arsuri pe mâni, faţă și piept, Olanda

 

Cu ALHYDRAN, îmi simţeam pielea mai răcoroasă, mai puţin roșie și dureroasă

„Am început să folosesc ALHYDRAN după ce dermatologul mi-a îndepărtat petele de bătrâneţe cu o cremă agresivă (keratoză actinică). Îmi simţeam pielea încinsă, roșie și dureroasă. ALHYDRAN a avut un efect calmant și, în numai câteva zile, îmi simţeam pielea mai puţin iritată și dureroasă. Se aplică ușor pe piele și e simplu de utilizat.”

Utilizator anonim, în vârstă de 70 de ani, Oland

 

ALHYDRAN a făcut ca pielea fiicei noastre să fie mai elastică

„Când avea patru ani, fetiţa noastră s-a opărit cu apă fiartă. Peste un an și jumătate, tot mai avea simptome neplăcute. ALHYDRAN i-a făcut pielea mai elastică și mai catifelată. Acum, pielea ei e mult mai puţin iritată și roșie, iar cicatricele arată mult mai bine!”

Copil anonim, în vârstă de 4/5 ani, Ankara, Turcia

ALHYDRAN este foarte ușor de aplicat și este unul dintre puţinele produse care pot fi folosite pe sub ciorapii compresivi!

„Acum ceva vreme mi-a fost recomandat ALHYDRAN pentru pielea foarte uscată și dureroasă a picioarelor. E extrem de eficient și împotriva mâncărimii. ALHYDRAN este foarte ușor de aplicat și e unul dintre puţinele produse care pot fi folosite pe sub ciorapii compresivi! Înainte puteai să-l iei cu reţetă compensată, dar acum, din păcate, nu se mai poate. Aproape că-mi doresc să aibă și companiile de asigurări problemele mele de sănătate, pentru ca să simtă și ele prin ce trec eu și pacienţii mei în fiecare zi! Sper din suflet ca ALHYDRAN să fie din nou compensat, măcar parţial, de firmele de asigurări.”

D-na Geijn, din Oosterbeek, Olanda

 

Timp de 10 ani, ALHYDRAN a fost singura cremă care a reușit să îmi calmeze pielea arsă!

„Acum unsprezece ani am suferit arsuri pe 40% din suprafaţa corpului, de la mijloc în jos. Pielea de pe picioare mi-a fost grav afectată și am multe cicatrice acolo. De-a lungul anilor, am fost supus la o seamă de intervenţii chirurgicale reparatorii și transplanturi de piele. Am încercat multe creme care să-mi reducă senzaţia de mâncărime, de strângere și roșeaţă. Sincer să fiu, cele mai multe nu mi-au fost de prea mare ajutor.

La un moment dat, un coleg de suferinţă mi-a spus că pe piaţă există un produs care chiar m-ar putea ajuta și că-l pot lua și pe reţetă, ceea ce era minunat, pentru că aveam nevoie de el în fiecare zi. Și-așa a fost: mi-a sporit elasticitatea pielii și a diminuat chiar și senzaţia de strângere pe care o simţeam în ţesutul cicatrizat și care mă împiedica să-mi recuperez mobilitatea. În plus, m-a scăpat de mâncărimea care mă chinuia chiar și-n somn.

Din păcate, ALHYDRAN n-a mai fost acoperită de asigurări, iar eu nu-mi permiteam să mi-o cumpăr. Oricum, am încercat și alte produse, dar singurul lor efect a fost că pielea sensibilă, de-abia refăcută, s-a redeschis, iar senzaţia de mâncărime a revenit.

În după-amiaza asta am trecut pe la Ziua Olandeză a Arșilor, unde am dat peste un stand cu informaţii despre ALHYDRAN și firește că m-am oprit să întreb dacă ofereau mostre gratuite. Am primit una și niște pliante cu informaţii pe care le știam deja. Important, însă, e că am redescoperit faptul că e de ajuns să folosești o mică cantitate de ALHYDRAN și efectul asupra cicatricei este enorm. Pielea devine imediat mai suplă, mai elastică.

Așa că n-o să-mi mai refuz nimic și-o să-mi cumpăr un tub mare de ALHYDRAN, pentru că știu că ajută cu adevărat și-mi face pielea mai elastică.”

Starea zonei iradiate s-a îmbunătăţit extrem de repede

„ALHYDRAN diminuează senzaţia de durere și de mâncărime. Starea pielii iradiate s-a îmbunătăţit extrem de repede. Dermato-esteticianul meu a putut să înceapă tratamentul mult mai devreme. ALHYDRAN este plăcut de folosit și ușor de aplicat.”

Utilizator anonim, în vârstă de 68 de ani, Olanda

E o cremă pe care o tolerez foarte bine

„Am avut inflamaţii cutanate cronice în zona feţei de ani de zile. De fiecare dată, pielea se refăcea încet, dar inflamaţiile reveneau din ce în ce mai des și erau din ce în ce mai grave. Până la urmă, am fost diagnosticat cu o boală autoimună. Acesta era motivul pentru care operaţiile erau, cel mai adesea, nereușite, și rănile reveneau. De-a lungul a trei ani de zile, am făcut, în total, 22 de operaţii. Și după fiecare, rămâi cu o cicatrice. În timp, am încercat tot felul de creme pentru cicatrice, și-am descoperit că aveam reacţii severe la unele dintre ele.Când am fost la Ziua Olandeză a Arșilor, la Amersfoort, am primit câteva mostre de ALHYDRAN. E o cremă pe care am tolerat-o foarte bine. Pot folosi ALHYDRAN chiar și pe rănile care de-abia s-au închis. Îmi calmează cu adevărat pielea, iar cicatricele sunt mult mai puţin vizibile. Acum iau medicamente puternice, care să-mi ţină boala autoimună sub control. Până la urmă, sper ca pielea să-mi revină la normal, mai ales acum, că folosesc ALHYDRAN.”

Renee, din Hoofddorp, Olanda

Exemple din practică

ALHYDRAN a fost și este în continuare supus la nenumărate teste în diverse instituţii medicale și spitale universitare. ALHYDRAN a fost testat pe scară largă de profesioniști din diverse centre pentru arși, centre de recuperare și spitale de pe tot cuprinsul Europei, inclusiv în centrele pentru arși din Belgia, Olanda și Germania.

 

  • Centrul pentru arși din Rotterdam, spital (Olanda)
  • Centrul pentru arși UZ din Gent, spitaluniversitar (Belgia)
  • Centrul de reabilitare din Bad Klosterlausnitz (Germania)