Ce sunt leziunile solare sau keratoza actinică?

Leziunile solare (keratoza actinică) pot apărea în zonele corpului expuse la soare, de obicei, capul sau mâinile. Leziunile solare apar adesea în forma unei porțiuni de piele întărite care se simte aspră la atingere. În multe cazuri, astfel de pete apar aproape unele de celelalte. Culoarea variază de la nuanța pielii la roșu sau maroniu.

La majoritatea persoanelor leziunile solare apar la vârste mai înaintate, însă acestea pot afecta și persoane tinere a căror piele este expusă la soare pentru perioade lungi de timp, precum cei care practică sport în aer liber sau petrec mult timp în apă, sub directa acţiune a razelor solare.

Consecințele leziunilor solare

Leziunile solare pot reprezenta o fază incipientă a cancerului de piele. Din cauza acestui risc, porțiuni mai mari de piele trebuie tratate.

Tratarea Leziunilor solare

Leziunile solare pot fi tratate cu 5-fluorouracil sau prin terapia fotodinamică (PDT). Tratamentul trebuie făcut în urma unui consult medical sau dermatologic.

ALHYDRAN după tratamentul pentru leziunile solare

Tratamentul leziunilor solare poate provoca reacţii ale pielii (înroșire puternică, prurit, deshidratare) ceea ce face ca îngrijirea post-tratament să fie extrem de importantă. ALHYDRAN asigură o astfel de îngrijire eficientă.

Ce spun specialiștii și pacienții despre ALHYDRAN:

  • Calmează
  • E eficient, îmbunătăţirea condiţiei pielii este rapidă
  • Reduce pruritul și roșeața
  • Ușor de folosit și de aplicat

Exemple reale:

Următoarele exemple provin de la pacienţi care și-au tratat rănile cu ALHYDRAN.


Important:

Aceste studii de caz prezintă fotografii ale unor persoane reale, unele dintre ele suferind de afecțiuni grave ale pielii. Pozele pot fi considerate șocante. Dacă aveţi mai puţin de 12 ani și căutați informații pentru un proiect școlar, rugați un adult să privească pozele împreună cu dumneavoastră sau contactați-ne pentru informațiile adecvate.


ALHYDRAN și specialiștii

ALHYDRAN este folosit cu succes pentru îngrijirea post-tratament a keratozei actinice în Olanda, Belgia și alte țări din Europa. ALHYDRAN a fost testat clinic pe scară largă de către specialiști și în diverse centre pentru tratarea arsurilor, centre de reabilitare și spitale din Europa, inclusive centrele pentru arși din Ghent (Belgia), Rotterdam(Olanda) și Bad Klosterlausnitz (Germania). Citeste mai mult…

Comandă ALHYDRAN pentru tratarea pielii

ALHYDRAN reduce simptomele neplăcute precum pruritul sau roșeața și are un efect imediat de calmare și hidratare a pielii.

Comandă acum