Vindecarea unei cicatrici de la operație Vindecarea unei cicatrici de la operațieVindecarea unei cicatrici de la operație Vindecarea unei cicatrici de la operație

Vindecarea unei cicatrici de la operație

După o operație, corpul tău începe să se refacă. Inclusiv  inciziile făcute în piele,  unde formarea unei cicatrici vizibile este aproape inevitabilă dacă nu faci nimic pentru a o preveni.

Este extrem de important să iei masuri pentru a preveni cicatricile imediat după operație.

O cremă bună pentru cicatrici face diferența

Începeți să utilizați o cremă bună pentru cicatrici imediat după ce rana operației s-a vindecat. Acest lucru va face o cicatrice mult mai puțin vizibilă.

“ Am suferit de inflamație cronică pe față ani de zile. Pielea mea s-a vindecat de fiecare dată, dar inflamația a continuat să reapară, devenind din ce în ce mai frecventă și mai gravă. Ulterior am fost diagnosticată  cu o tulburare autoimună. În 3 ani am suferit 22 de operații, fiecare dintre ele având drept rezultat o cicatrice. De-a lungul anilor am încercat mai multe crème pentru cicatrici. Reacția mea la ALHYDRAN a fost extrem de bună. Pot aplica ALHYDRAN pe piele imediat după ce rana s-a inchis.  Are un efect liniștitor pe piele și cicatricile mele au devenit cu siguranță mai puțin vizibile.”- Renee, Hoofddorp, Olanda.

“ În primul rând trebuie să vă mulțumesc pentru mostră. După a nu știu câta operație pentru buză de iepure, am încercat ALHYDRAN. Cicatricea se simte acum moale și flexibilă și nu mai este atât de roșie.” – Wanda, Amsterdam, Olanda

Mai multe păreri despre ALHYDRAN…

Este bună pentru cicatricile post-operatorii vechi?

V-ați operat cu ceva timp în urmă și cicatricea este încă vizibilă în mod evident și inestetic? Suferiți de asemenea de dureri, roșeață, inflamații,cu mâncărime (excesivă)? În astfel de cazuri, o cremă de cicatrice poate încă să ajute la estomparea cicatricilor și vă va reduce remarcabil durerea și mâncărimea.

“Acum aproximativ un an și jumătate am avut un accident grav de mașină, în urma căruia am suferit mai multe operații. Am avut si transplant de piele. Un prieten mi-a recomandat ALHYDRAN. Acum, după utilizarea acestuia timp de aproximativ 3 săptămâni, se pot vedea ameliorarea cicatricilor pe anumite suprafețe. Nu mai au o culoare de roșu aprins și am remarcat și o îmbunătățire a culorii în locurile in care am avut transplantul de piele.” – Henk, Hengelor, Olanda

“Am avut o operație în decembrie 2012, de inlocuire a articulației la unul dintre genunchi. Operația a reușit și eu sunt mulțumit de rezultat, iar durerea mea de genunchi a dispărut. Din păcate, operația a lăsat o cicatrice mare pe genunchi. Cicatricea are aproximativ 20 de cm. La început nu a fost o problemă, dar după câteva săptămâni cicatricea încă era roșie, au apărut mâncărimile și s-a extins. Pielea din jurul ei era de asemenea sensibilă.

M-am decis să încerc crema ALHYDRAN pentru cicatrici. Am folosit-o pentru că am fost sfătuit să o fac. Am avut și o broșură cu informații foarte pozitive în legătură cu ALHYDRAN. Imediat după ce am inceput să o folosesc am observat diferența. Mâncărimile s-au redus imediat. După ce am aplicat ALHYDRAN timp de două luni mâncărimile au dispărut și cicatricea a fost mai puțin vizibilă.” –Anonim, Apeldoorn, Olanda.