Tratamentul cicatricilor cheloideTratamentul cicatricilor cheloide

Tratamentul cicatricilor cheloide

Cicatricile cheloide sunt cicatrici care proliferează. Din păcate ele sunt neplăcute, și intră în categoria cicatricilor “cu probleme”. Nu numai că sunt mult mai vizibile, dar prezintă și o serie de caracteristici neplăcute:

  • Senzație de mâncărime
  • Senzație de “tensiune” a tegumentului
  • Culoare roz sau violacee a tegumentului
  • Foarte dureroase, în special la apăsare

Aveți cicatrici cheloide?

Unele persoane sunt mai predispuse decât altele. Persoanele cu pielea de culoare mai închisă au risc mai mare de a dezvolta cicatrici cheloide. Ați avut în trecut cicatrici cheloide? Dacă da, atunci ar trebui să fiți mai precauți în momentul în care sunteți răniți.

Tratamentul cicatricilor cheloide: de unde începem?

Recomandăm tratament preventiv cu o cremă eficientă pentru cicatrici cum ar fi ALHYDRAN. Începeți imediat după închiderea tegumentului. În acest fel mențineți pielea suplă și o îngrijiți în mod optim. Tratamentul imediat cu ALHYDRAN scade semnificativ riscul de a dezvolta cicatrici ulterior.

ALHYDRAN acționează în moduri în care alte crème pentru cicatrici nu o fac: pe lângă hidratratarea pielii, ALHYDRAN sigilează stratul distrus al pielii, și astfel previne evaporarea apei din straturile pielii. Pielea are astfel șanse mai mari să se recupereze și este hrănită corespunzător.

Nici un efect după 2 luni?

Cicatricea ta este încă roșie și/sau senzația de “tensiune” continuă după una sau două luni de tratament cu crema pentru cicatrici? Consultă un specialist! Terapii suplimentare, ce pot fi efectuate doar de specialist, pot fi opțiunea pentru tine!

Fără tratament suplimentar există riscul ca cicatricea să se mărească. Nu amâna consultarea unui specialist!

Ai deja o cicatrice cheloidă?

Ai o cicatrice cheloidă care se mărește? Începe tratamentul cu ALHYDRAN! Cicatricea ta cheloidă nu se va micșora însă simptomatologoia se va reduce, va dispare senzația de mâncărime și de tensiune de la nivelul ei.

Oricum, trebuie să faci o vizită la medicul de familie sau poate chiar la un medic specialist. În cazurile serioase este necesară o intervenție de chirurgie plastică care să îndepărteze cicatricea keloidă și să restabileasca aspectul pielii tale.

Oricum, nu întârzia prea mult tratamentul – dacă ai (sau ești la risc de a avea) o cicatrice cheloidă.

Comandă mostra ta de ALHYDRAN!