Sfaturi pentru prevenirea cicatricilor în acneeSfaturi pentru prevenirea cicatricilor în acnee

Sfaturi pentru prevenirea cicatricilor în acnee

Este minunat când acneea se vindecă. Dar există întotdeauna riscul cicatricilor care din păcate persistă. Capacitatea de autovindecare a pielii asigură dispariția lor în timp, dar unele dintre ele rămân vizibile peste timp dacă nu sunt tratate.

Din fericire, este posibil să ajutăm pielea să prevină formarea cicatricilor și să asigure vindecarea ulterioară a cicatricilor deja existente.

Ce este acneea?

Acneea este o infecție a glandelor sebacee din piele. Toți suferim mai mult sau mai puțin de acnee, dar unii dintre noi suntem mai afectați. În unele cazuri acneea poate determina depresie.

Acneea lasă urme: zone roșii sau întunecate și în multe cazuri cicatrici.

Cum apar cicatricile în acnee?

Infecțiile severe distrug pielea în asa fel încât rămân cicatrici. Unii rămân cu cicatrici și în urma unor forme ușoare de acnee. Depinde de cât de sensibilă este pielea la apariția cicatricilor.

Două tipuri de cicatrici în acnee

Există două tipuri de cicatrici în acnee:

  • Cicatrici cu pierdere de țesut
  • Cicatrici cu formare de țesut

Ambele tipuri de cicatrici pot fi tratate cu crema pentru cicatrici ALHYDRAN.

ALHYDRAN pentru cicatrici cu pierdere de țesut

Crema ALHYDRAN nu poate fi folosită pentru a înlocui țesutul. ALHYDRAN se asigură că țesutul rigid rămas devine flexibil și astfel reduce roșeața și senzatia de mâncărime.

ALHYDRAN pentru cicatrici cu formare de țesut

Crema ALHYDRAN poate fi folosită pentru a preveni formarea de țesut, reducând astfel vizibilitatea cicatricei.

Efectele benefice se datorează compoziției cu Aloe Vera

ALHYDRAN conține 45% Aloe Vera pură din specia barbadensis miller. Sucul acestei plante este utilizat în medicină pentru tratamentul tuturor tipurilor de cicatrici, inclusiv pentru cele datorate arsurilor.

Efect dovedit

Beneficiile ALHYDRAN sunt dovedite științific. De aceea medicii din centrele de arsuri  folosesc această cremă pentru cicatrici. ALHYDRAN este eficient pe toate tipurile de cicatrici, deci și pe cele produse de acnee.

Poți preveni cicatricile în acnee cu ALHYDRAN

Crema pentru cicatrici ALHYDRAN reduce semnificativ apariția cicatricilor în acnee. Convinge-te singur! Solicită o mostră pe site-ul nostru!

Ce alte metode de prevenție a cicatricilor in acnee există?

Poți preveni apariția cicatricilor în acnee urmând sfaturile de mai jos:

  1. Menține mereu pielea curată. Astfel previi infecția leziunilor punctiforme din acnee.
  2. Nu stoarce leziunile! In acest mod eliberezi sebum care intră în piele și determină infecții. Și infecțiile generează cicatrici și mai mari.
  3. Incearcă să eviți atingerea leziunilor. Mulți o fac din reflex, și uneori devine dificil să te abții. Încearcă să eviți să atingi, să scarpini leziunile deschise și zonele din jur.

Incearcă să eviți atingerea leziunilor. Mulți o fac din reflex, și uneori devine dificil să te abții. Încearcă să eviți să atingi, să scarpini leziunile deschise și zonele din jur.