Protejează-te împotriva razelor. Chiar și într-o zi înnoratăProtejează-te împotriva razelor. Chiar și într-o zi înnorată

Protejează-te împotriva razelor. Chiar și într-o zi înnorată

Razele UV sunt mereu dăunătoare chiar și într-o zi înnorată și toamna și iarna. Aveți probleme cu pielea? Este pielea dumneavoastră deteriorată? Atunci trebuie să aveți foarte mare grijă.

Chiar și într-o zi înnorată 40% din razele UV ajung la suprafața pământului. Asta înseamnă că trebuie să fim mereu conștienți de pericolul soarelui.

Pentre unii oameni este greu să poarte mereu loțiune de soare, dar dacă aveți probleme cu pielea este recomandat să evitați soarele și/sau să aplicați un produs care protejează pielea împotriva razelor UV chiar și într-o zi înnorată.

Probleme ale pielii cu simptome medicale

Despre ce probleme ale pielii vorbim? Exemple:

  • Acnee
  • Eczemă
  • Keratoză solară
  • Psoriasis
  • Rozacee
  • Cuperoză
  • Cicatrici

Lista aceasta nu este completă.Problema ta de piele nu se află printre cele enumerate? Întreabă-ți medicul.

Pielea deteriorată este extrem de vulnerabilă

Pielea deteriorată este extrem de vulnerabilă la razele solare.Chiar și într-o zi înnorată! Razele UV pot pătrunde mai ușor prin pielea deteriorată și pot vătăma și mai tare pielea. Asta crește șansele de a avea o piele uscată, determină decolorare permanentă a pielii,cicatrizare și cancer de piele.

Folosiți mereu un produs care protejează pielea deteriorată de razele UV

De preferat ar fi să folosiți un produs care nu doar protejează împotriva razelor UV, ci și vindecă pielea.De aceea am dezvoltat ALHYDRAN CU 30 SPF.

ALHYDRAN este o cremă medicală care oferă pielii deteriorate un nou și protectiv strat.Umiditatea este reținută și influențele exterioare nocive sunt ținute la distanță.

ALHYDRAN cu protecție solară este disponibil

Daca aveți pielea protejată înseamnă că va este recomandată expunerea la soare pe perioadă mare de timp? Nu. Se recomandă să evitați soarele cât de mult posibil,dar când expunerea este inevitabilă, ALHYDRAN ajută la protecția pielii dumneavoastră.