Previne și reduce cicatricile determinate de varicelăPrevine și reduce cicatricile determinate de varicelă

Previne și reduce cicatricile determinate de varicelă

Cicatricile determinate de varicelă: prevenirea și reducerea lor este posibilă!

Varicela este o boală contagioasă care crează neplăceri copilului tău. Unii copii suferă mai mult, alții mai puțin. În mod special, copii sunt deranjați de prurit (mâncărime).

Varicela poate determina cicatrici în două moduri:

  • Leziunile cutanate determinate de varicelă se inflamează și determină vezicule
  • Datorită  pruritului, copilul determină apariția unor răni , la rândul lor pruriginoase, copilul le acționează mecanic pe acestea prin scărpinare, din nou și din nou.

Aceste răni mici pot determina cicatrici. Mulți părinți se îngrijorează, în special când rănile și cicatricile sunt la nivelul feței.

Previne formarea cicatricilor în varicelă

Leziunile în varicelă sunt dificil de prevenit. La fel si pruritul (senzația de mâncărime) – unul dintre simptomele cele mai importante. Cel mai important este să împiedicăm copilul să deschidă leziunile.

Dar cum facem asta? Putem face recomandări copiilor să nu scarpine leziunile, însă chiar dacă sunt suficient de mari să înțeleagă, nu sunt interesați în ceea ce spuneți; și asta pentru că, în general, ei nu înțeleg care sunt consecințele scărpinării.

Unii părinți obișnuiesc să pună șosete sau mănuși pe mâinile copiilor pentru a se asigura că aceștia nu vor produce leziuni prin scărpinare.

Ai încă cicatrici/leziuni determinate de varicelă? Atunci utilizează o cremă eficientă pentru cicatrici

Pe cât este posibil, trebuie să preveniți apariția cicatricilor în varicelă: hidratați leziunile mici cu o cremă eficientă ca ALHYDRAN. Printre alte componente, ALHYDRAN conține Aloe Vera, cu efecte dovedite în prevenirea formării cicatricilor. ALHYDRAN va hidrata, va susține închiderea leziunii și va asigura hidratare pe termen lung. Ca rezultat, pielea deteriorată va avea suficientă hidratare pentru a genera piele nouă.

ALHYDRAN ajută la reducerea cicatricilor

Chiar dacă copilul vostru are deja cicatrici în urma varicelei, ALHYDRAN poate ajuta la diminuarea și chiar la reducerea lor.