Prevenirea formării cicatricilor în urma leziunilor abrazivePrevenirea formării cicatricilor în urma leziunilor abrazive

Prevenirea formării cicatricilor în urma leziunilor abrazive

Leziunile abrazive pot determina cicatrici. Formarea acestora poate fi însă prevenită. Ce trebuie să faci pentru a preveni formarea cicatricilor în acest caz:

  • Nu scărpina leziunea
  • Menține curată leziunea
  • Aplică o cremă eficientă pentru cicatrici imediat după căderea crustei

Urmând aceste sfaturi dai cea mai bună șansă epidermului de a se vindeca și de a preveni formarea cicatricilor. În continuare, câteva detalii despre recomandările de mai sus:

Nu scărpina leziunea

Când leziunile abrazive devin pruriginoase, multe persoane au tendința de a le scărpina, în special copiii. Oricum, crusta protejează împotriva infectării bacteriene ( și deci a infecției) și asigură vindecarea optimă a pielii. Îndepărtarea crustei prin scărpinare crește riscul de formare a unei cicatrici mai mari.

Menține leziunea curată

Cu sau fără crustă, asigurați-vă că rana rămâne curată. Astfel scade riscul de infecție. O rană infectată este mult mai probabil să se soldeze cu formare de cicatrici. Se recomandă spălarea zilnică a leziunii.

Aplică o cremă eficientă pentru cicatrici imediat după căderea crustei

Poți da o șansă în plus leziunii tale să se vindece frumos dacă aplici o cremă pentru cicatrici eficientă imediat după căderea crustei. Aceasta nu este doar o opinie. A fost demonstrat de studii științifice și de experiența de zi cu zi a celor care au utilizat ALHYDRAN. Într-adevăr crema pentru cicatrici ALHYDRAN este utilizată larg în centrele de arși și în spitale din Europa pentru prevenirea apariției cicatricilor.

Prevenirea apariției cicatricilor în urma leziunilor abrazive? Încearcă ALHYDRAN

ALHYDRAN este o cremă medicală pentru cicatrici, care asigură pielii tale toate ingredientele necesare pentru cea mai optima recuperare. Vrei sa previi apariția cicatricilor? Comandă Alhydran.