Povestea lui Bill și a cremei pentru cicatriciPovestea lui Bill și a cremei pentru cicatrici

Povestea lui Bill și a cremei pentru cicatrici

Pe această pagină Bill spune povestea sa. El vorbește despre arsurile sale și despre cum a fost ajutat de crema pentru cicatrici Alhydran.

Arsurile și cicatricile mele

Explozia a fost produsă practic de la puțin scrum de tigară care a căzut pe jos. Scrumul a căzut într- o mică găleată pe care o țineam în mână. Era plină cu kerosen. Explozia declanșată a făcut ca flăcările să se extindă pe mâini către fața mea. Așa s-au produs mai întâi arsurile și ulterior cicatricile.

La un moment dat am fost transferat de către Centrul de Arși din Rotterdam la un specialist din vecinătate. Am mers la acest specialist cu următoarea problemă: în urma exploziei am rămas cu o cicatrice urâtă care strângea pielea de la nivelul feței. L-am întrebat pe specialist: “ Există vreo cremă care să facă cicatricea mea mai suplă, să inmoaie pielea?

Crema pentru cicatrici ALHYDRAN … Minunată!

Și așa am descoperit crema pentru cicatrici Alhydran. Am căutat pe internet toate informațiile pe care le-am putut găsi despre Alhydran. Apoi am întins Alhydran pe pielea feței, la nivelul cicatricei și în doar 2 ore pielea era mai suplă. În ziua următoare pielea era deja moale. Asta a fost minunat!

Cicatricea mea de la nivelul feței s-a vindecat și pielea este din nou moale. De fapt, același lucru s-a întâmplat și cu pielea de pe mâini; pielea care era rigidă  este din nou moale și suplă. Inițial pruritul era foarte intens, acum însă nu mai am această problemă. Şi asta se datorează în întregime tratamentului cu crema pentru cicatrici Alhydran.