Piele uscată? Cum rezolvi această problemă?Piele uscată? Cum rezolvi această problemă?

Piele uscată? Cum rezolvi această problemă?

Pielea uscată este neplăcută. Conferă o senzație de mâncărime, se descuamează și se înroșește. Este supărătoare, în special dacă te confrunți de mult timp cu această problemă, și nu sunt semne de îmbunătățire.

Oricum, este posibil sa vindeci pielea uscată. Primul pas este de a înțelege ce determină uscarea pielii.

Cauze ale pielii uscate

1. Săpunul și alți agenți de curățare

– Te speli frecvent cu săpun

– Contact îndelungat cu produse de curățare

– Contact prelungit cu agenți chimici

Situațiile de mai sus determină “degresarea” pielii, iar pielea ta are nevoie de aceste grăsimi de suprafață pentru a menține umiditatea în interior. Indepărtarea acestor grasimi determină evaporarea și pielea ta devine, astfel, uscată.

Te speli frecvent cu săpun, sau vii în contact cu produsele și substanțele menționate mai sus? Atunci șansele sunt mari ca pielea ta sa devină uscată!

2. Încălzirea centrală, gerul și vântul.

Iarna, încălzirea centrală determină uscarea aerului din spațiile de locuit. În același timp, gerul și vântul au un efect de uscare al pielii. Rezultatul este că pielea are nevoie de mai multă hidratare.

3. Rănile/ Leziunile pielii

Pielea care a fost rănită (arsură, intervenție chirurgicală, răni cronice) își pierde capacitatea de a menține un nivel corespunzător de hidratare. Această incapacitate de a menține nivelul de hidratare optim continuă și după ce pielea restabilește continuitatea.

Prevenirea uscării pielii

O data ce ați identificat cauza uscării pielii dvs, puteți lua imediat măsuri: purtați mănuși când utilizați detergenți, folosiți mai puțin săpun atunci când vă spălați, nu supraîncălziți încăperile în care locuiți pe timpul iernii, evitați contactul prelungit cu agenți de curățare.

Dar nu întotdeauna este atât de simplu, mai ales dacă pielea dvs nu este integră…

Cremele hidratante nu dau rezultatele scontate?

Probabil ați încercat multiple crème hidratante pentru pielea dvs uscată. Din păcate nici una dintre cremele hidratante nu vor funcționa în situațiile 1 și 3 de mai sus. Iată de ce:

Dacă pielea dvs conține prea puțin ulei – sau nu are o barieră – agenții de hidratare pe care îi introduceți  prin aceste crème, se vor evapora imediat după aplicare. Deci da, puteți utiliza o cremă hidratantă, dar atât timp cât pielea nu reține agentul hidratant, problema va persista!

ALHYDRAN hidratează și reține în interior agentul hidratant

ALHYDRAN este un gel-cremă hidratant, foarte eficient, care nu doar introduce agentul hidratant în interior, dar restabilește și bariera protectivă a pielii. Permite astfel pielii dvs sa restabilească echilibrul hidric.Şi în acest mod, pielea uscată și simptomele asociate ei vor dispare complet.

Beneficiile utilizării Alhydran sunt dovedite științific. Din acest motiv, acest gel-cremă este folosit în spitale și centre de arși din întreaga lume.

Alte avantaje ale ALHYDRAN:

  • Efect pe termen lung (3-4 ore)
  • Ușor de aplicat și ușor de întins pe piele, deci ai nevoie de o cantitate mică din gelul-cremă
  • Ajută la prevenirea cicatricilor ( și micșorează cicatricile existente)