Pentru cât timp pot folosi o cremă pentru cicatrici?Pentru cât timp pot folosi o cremă pentru cicatrici?

Pentru cât timp pot folosi o cremă pentru cicatrici?

Tratamentul pentru cicatrici trebuie să dureze până când cicatricea a fost redusă sau îndepărtată. Perioada normal de vindecare a cicatricilor este de câteva săptămâni, dar poate dura până la 24 de luni. Deci nu opriți prea devreme tratamentul!

Poți folosi ALHYDRAN pe termen nelimitat. Chiar și ani de zile,dacă este necesar.

Este important:

  • Să incepi să aplici crema cât mai repede posibil ( imediat după ce rana s-a inchis). Pentru a preveni formarea cicatricilor- prevenția este întotdeauna mai bună decat tratarea.
  • Poți continua să aplici crema și după ce pielea este vindecată. Pentru:
  • piele uscată
  • mâncărimi ale pielii
  • dureri ale pielii

La 4-8 săptămâni verificați dacă tratamentul cu crema pentru cicatrici trebuie continuat. Intrebați doctorul dacă aveți nelămuriri.

Sfaturi generale pentru prevenirea cicatricilor:

Dacă aveți o rană cu riscul de a se transforma într-o cicatrice, sfatul medicilor este:

-Expuneți cicatricea cât mai puțin posibil la lumina soarelui.

Expunerea la soare vă usucă pielea foarte repede, crescând riscurile de formare a cicatricilor. Razele UV  în contact cu pielea afectată pot provoca o permanentă decolorare a pielii (pete maro) sau cancer de piele.

ALHYDRAN prevede o protecție pentru pielea afectată. Uneori, expunerea la soare este inevitabilă. Există ALHYDRAN cu SPF30 dar sfatul nostru este același: evitați expunerea unei pieli afectate (cu cicatrici) la soare!

-Asigurați-vă că pielea este suficient de hidratată

Pielea dumneavoastră are nevoie de apă pentru o vindecare corespunzătoare. Apa se poate evapora foarte ușor din pielea deteriorată. Pentru a compensa, pielea retrage umezeala din straturile pielii, dar și aceasta se va evapora ulterior. Se formează un cerc vicios cu piele uscată, mâncărime și formarea unei cicatrici.

De aceea trebuie să folosiți o cremă hidratantă. Dar aveți grijă: majoritatea cremelor hidratează, dar nu  sigilează pielea pentru a nu permite evaporarea agenților hidratanți. De aceea ALHYDRAN este unic: crema noastră pentru cicatrici închide pielea, mentinând astfel hidratarea ceea ce permite pielii să se regenereze

-Aplicarea unei crème pentru cicatrici – cât timp este necesar?

ALHYDRAN face mai mult decât să hidrateze pielea. Varietatea ingredientelor, cel mai important fiind Aloe Vera, asigură pielii recuperarea potrivită. Acest lucru nu este doar pretins de noi: Efectele cremei ALHYDRAN au fost dovedite știintific în studii clinice și prin experiențele reale ale clienților noștri.

Mai mult decât atât, ALHYDRAN are un efect de lungă durată, trebuie doar să aplici o cantitate mică de 3-4 ori pe zi.