Loțiune de plajă pentru o cicatrice? ALHYDRAN vă oferă protecție solară!Loțiune de plajă pentru o cicatrice? ALHYDRAN vă oferă protecție solară!

Loțiune de plajă pentru o cicatrice? ALHYDRAN vă oferă protecție solară!

Multe persoane își pun întrebări în legătură cu efectele razelor solare în contact cu cicatricile. Putem sta la soare dacă avem cicatrici? Cum putem proteja cel mai bine cicatricile de soare? Putem aplica loțiune de plajă pe o cicatrice?

Răspunsul la toate aceste întrebări este da, puteți folosi loțiune de plajă pe o cicatrice,dar loțiunea de plajă nu este o cremă specială pentru cicatrici și nu ajută la dispariția acestora.

De aceea am dezvoltat ALHYDRAN, crema destinată cicatricilor care nu doar că ajută la prevenirea unor noi cicatrici și la disparița celor vechi, dar oferă și protecție împotriva soarelui cu 30 SPF! Deci de acum încolo nu mai trebuie să alegeți între loțiune de plajă și cremă pentru cicatrici când stați la soare.

Stați la plajă cu o cicatrice? Aveți grijă!

Pielea care s-a vindecat recent și s-a închis este extrem de sensibilă la razele soarelui.Razele UVA și UVB deteriorează cicatricile. Soarele în contact cu o cicatrice proaspătă provoacă decolorarea pielii. Deci, țineți cicatricile departe de soare cât de mult posibil!

Mereu evitați arsurile solare pe o cicatrice.Nu doar ca să preveniți decolorarea pielii, ci ca să mențineți pielea tânăra și fără să creșteți șansele cancerului de piele.

Știm că nu e mereu posibil să evitați razele solare mai ales dacă cicatricea este pe față. Vreți să vă bucurați de vremea frumoasă chiar și cu o cicatrice. De aceea ALHYDRAN cu protecție solară este ideal pentru dumneavoastră.

ALHYDRAN cu 30 SPF

Cu ALHYDRAN 30 SPF puteți aplica o singură cremă pentru a preveni și/sau a dispărea cicatricile și în același timp să vă protejeze pielea împotriva razelor UV.

Desigur că recomandările la expunerea cicatricilor la razele solare rămân valabile: stați la umbră cât de mult posibil, evitați soarele între orele 12:00-15:00 când radiațiile sunt cele mai puternice, aplicați loțiune de plajă cu 15-30 de minute înainte de a lua contact cu soarele.

Și aplicați de mai multe ori pe zi! Transpirațiile,înnotul,uscarea cu prosopul și frecarea de la îmbrăcăminte reduc efectul cremei pentru protecție. De aceea, aplicarea trebuie repetată.

Unde găsești ALHYDRAN cu SPF 30?

Intră pe www.alhydran.ro și comandă AlHYDRAN SPF30.