Funcționează vitamina E în tratamentul cicatricilor? Conține ALHYDRAN vitamina E?Funcționează vitamina E în tratamentul cicatricilor? Conține ALHYDRAN vitamina E?

Funcționează vitamina E în tratamentul cicatricilor? Conține ALHYDRAN vitamina E?

Funcționează într-adevăr vitamina E pentru tratamentul cicatricilor? Științific nu a fost dovedit.

ALHYDRAN conține vitamina E

De ce am introdus vitamina E în ALHYDRAN, dacă efectele ei asupra cicatricilor nu au fost încă stabilite?

Vitamina E stimulează producerea de noi celule ale pielii și colagen. Dacă este corect prelucrată și în dozajul corect. Ca atare, aceasta completează celelalte ingrediente din ALHYDRAN – care au dovedit că estompează cicatricile,  în unele cazuri acestea dispărând complet.

Aloe Vera: efect dovedit asupra cicatricilor

Aloe Vera este cel mai important ingredient al cremei ALHYDRAN. Eficacitatea cremei ALHYDRAN este în mare parte datorată acestui ingredient. Crema noastră pentru cicatrici hidratează pielea, se asigură de faptul că hidratarea este reținută în piele și lucrează pentru pielea afectată. Folosiți-o pentru a preveni cicatricile și pentru a le elimina pe cele existente.

Eficacitatea dovedită a cremei ALHYDRAN

Crema ALHYDRAN pentru cicatrici a fost subiectul unor numeroase studii clinice în centrele pentru arsuri și în spitale.

Puteți vedea studiile aici: http://www.alhydran.ro/pentru-specialisti/ 

Comentariilor celor care folosesc ALHYDRAN dovedesc că într-adevăr crema noastră funcționează : http://www.alhydran.ro/mai-multe-marturii/

Cremele ce conțin vitamina E ca ingredient principal nu sunt de încredere

Cremele care au vitamina E ca ingredient principal și susțin că pot trata cicatricile nu sunt de încredere.

Doza mică de vitamina E din ALHYDRAN completează efectele curative ale celorlalte ingrediente. Dar efectul nu este  un rezultat direct al vitaminei E. Eficacitatea cremei ALHYDRAN se datorează, în cea mai mare măsură, efectului ingredientului Aloe Vera.