Elimină cicatricile provocate de acnee: sfaturi practice pentru un tratament la domiciliuElimină cicatricile provocate de acnee: sfaturi practice pentru un tratament la domiciliu

Elimină cicatricile provocate de acnee: sfaturi practice pentru un tratament la domiciliu

Cicatricile provocate de acnee pot fi tratate la domiciliu cu eficiență, întrucât atât reducerea cât și prevenția acestora sunt posibile în proporții foarte mari. Acest articol prevede sfaturi pe care le puteți folosi îndată în acest scop.

Îndepărtarea cicatricilor acneice

Aveți cicatrici acneice și doriți să scăpați de ele? Folosiți o cream pentru cicatrici. Chiar și cele mai vechi dintre acestea vor dispărea cu o aplicare regulată.

Crema noastră pentru cicatrici, ALHYDRAN, dovedită științific ca fiind una dintre cele mai eficiente.

Suferiți de “găuri în piele” din cauza acneei?

O cicatrice care s-a “scufundat” în pielea dumneavoastă este o cicatrice atrofică. În acest caz, ALHYDRAN nu o să vă aducă pielea la suprafața normală, dar crema noastră se va asigura că acea cicatrice va deveni mai netedă, mai putin roșiatică și mai elastică.

Acneea dumeavoastră este albă în totalitate? Atunci, ar trebui să contactați un specialist – un dermatolog.

Cicatrici provocate de acnee: prevenția este mai bună decât vindecarea

Desigur, întodeauna este mai bine să prevenim cicatricile. Dacă încă suferiți de cicatrici post-acneice urmează o serie de 3 sfaturi pentru a vă asigura că rămâneți cu cât mai puține posibil (sau preferabil cu niciuna):

  1. Asigurați-vă că pielea dumneavoastră este curată mereu. Murdăria în leziunile acneice poate provoca infecție și implicit, cicatrici. Curățați-vă pielea cu apă și demachiant. Fără săpun! Vă va usca pielea.
  2. Nu stoarceți niciodată coșurile! Acest lucru eliberează sebumul care intră în piele și cauzează infecție severă. În acest caz, creșteți riscul unei cicatrici post-acneice!
  3. Nu zgâriați cosurile! Din păcate, acest lucru se poate face inconștient, dar încercați cu toate acestea să-l evitați pe cât posibil. Prin urmare, rănile deschise create pot deveni infectate și pot lăsa în urma lor cicatrici dizgrațioase.

Probleme, în ciuda acestor sfaturi? Asigurați-vă că imediat aplicați o cremă specială pe rană. Acest lucru previne o cicatrice sau măcar reduce formarea uneia.

Tratament la domiciliu folosind remedii naturiste?

Pe internet puteți găsi multe remedii naturiste împotriva cicatricilor. Chiar funcționează acestea? Sfatul nostru: fiți precauți! Desigur, pot ajuta, însă nu sunt dovedite. Dacă trebuie să faceți o alegere, alegeți un produs care este special dezvoltat pentru a preveni și a trata  cicatricile. Și unul dintre ele este demonstrat știintific ca fiind unul dintre cele mai bune.