Cum vă vindecă Aloe Vera pieleaCum vă vindecă Aloe Vera pielea

Cum vă vindecă Aloe Vera pielea

Planta Aloe Vera are puteri de vindecare naturale. Sucul este plin de proteine, vitamine și minerale și este utilizat pentru tratamentul rănilor și al arsurilor. Aloe Vera ajută în prevenirea formării de noi cicatrici și elimină cicatricile existente.

Puterea plantei Aloe Vera intr-o cremă pentru cicatrici

Aloe Vera hidratează, pătrunde în cele mai profunde straturi ale pielii. Multiplele ingrediente active ale cremei îmbunătăţesc vindecarea ranilor şi previn formarea de cicatrici.

De ce cele mai multe produse care conțin Aloe Vera nu sunt eficiente

Aţi auzit de multe ori în reclame de televiziune : « Conține Aloe Vera! ». Deşi această declarație poate fi adevărată, eficacitatea conţinutului de Aloe Vera este adesea neglijabil în astfel de produse. Aceasta deoarece se foloseşte Aloe Vera liofilizată.

Uscarea prin congelare duce la pierderea constituenților esențiali ai sucului – împreună cu efectele lor.

Atunci, de ce se utilizează boabe uscate prin congelare? De ce nu se foloseşte sucul pur? Motivul este acela că transportul granulelor este mai ieftin.

Chiar dacă se pretinde că un produs « conține 80% Aloe Vera », trebuie sa fim precauţi. Adeseori, se foloseşte doar o cantitate mică. Revendicările de această natură se referă la concentrația de Aloe Vera într-un singur, într-un anume ingredient. Cu toate acestea, doar o cantitate mică din acest anume ingredient este inclus de obicei în produs.

Aloe Vera în ALHYDRAN

ALHYDRAN conține 45% Aloe Vera pură – ca ingredient principal. Acest lucru poate fi verificat cu ușurință: ingredientul cu cea mai mare concentrație trebuie să fie specificat în primul rând pe etichetă.

În cazul produsului ALHYDRAN acest ingredient este, într-adevăr, Aloe Vera. Comparaţi eticheta noastră cu cele de pe produsele din farmacii și supermarket-uri: aceste produse trebuie să plaseze Aloe Vera mai jos în lista lor de ingrediente, şi să specifice apa drept ingredientul lor nr. 1.

Barbadensis Miller: singura varietate într-adevăr eficientă a plantei Aloe Vera

Există mai multe varietăți diferite de Aloe Vera. ALHYDRAN folosește Barbadensis Miller: un soi care creşte in Aruba. Climatul extrem din Aruba nu “distruge” planta cu prea multă apă. Prin urmare, concentrația de elemente active din aceste plante este mult mai mare decât în cele cultivate în zone cu climă cu multe precipitații.

Sucul plantei Aloe Vera este transformat în ALHYDRAN în cremă pentru cicatrici, într-un mediu medical, în termen de două zile de la extragerea din plantă. Și fără a fi uscat. Ca urmare constituenții nu se pierd, iar gelul își păstrează efectul său puternic de hidratare.

Beneficiile produsului ALHYDRAN sunt dovedite științific. Ceea ce reprezintă motivul pentru care medicii din spitale și centre pentru arşi folosesc această cremă pentru cicatrici.