Cum afectează razele UV pielea deteriorată?Cum afectează razele UV pielea deteriorată?

Cum afectează razele UV pielea deteriorată?

Ghidurile Europene pentru îngrijirea rănilor spun că este extrem de important să vă protejați pielea deteriorată împotriva soarelui. Și nu pentru motive fără sens:

Razele UV acționând pe o piele deteriorată este la fel ca scoaterea din cuptor a unei tigăi încinse fără a folosi o mănușă de bucătărie: nu este nimic între dumneavostră și efectele radiațiilor. Acestea pătrund direct în straturile inferioare ale pielii. De asemenea, prezintă următoarele consecințe:

• Pielea își pierde din elasticitate
• Apar mâncărimi
• Pielea se regenerează într-un mod mai puțin frumos
• Sunt șanse mari de cicatrici vizibile
• Cresc șansele de cancer la piele

În același ghid, se spune că 1) ar trebui evitat soarele cât de mult posibil și 2) protejate rănile închise cu o cremă care are factor de protecție mare împotriva soarelui. Ar fi bine și când este o zi înnorată, deoarece într-o zi înnorata 40% din razele UV ajung la suprafața pământului.

De aceea am introdus ALHYDRAN – gel-cremă pentru cicatrici – cu SPF 30.

ALHYDRAN este o cremă medicală care ajută rana să se inchidă fară cicatrici la finalul vindecării. Doctorii, asistentele, spitalele și Centrele de arși folosesc ALHYDRAN pentru piele deteriorată, pentru a hidrata pielea și pentru a preveni cicatricile.

ALHYDRAN SPF 30 este acum disponibil. Vă puteți trata cicatricile cu o cremă care include factor de protecție.