Cum afectează razele UV pielea deteriorată?

Ghidurile Europene pentru îngrijirea rănilor spun că este extrem de important să vă protejați pielea deteriorată împotriva soarelui. Și nu pentru motive fără sens:

Razele UV acționând pe o piele deteriorată este la fel ca scoaterea din cuptor a unei tigăi încinse fără a folosi o mănușă de bucătărie: nu este nimic între dumneavostră și efectele radiațiilor. Acestea pătrund direct în straturile inferioare ale pielii. De asemenea, prezintă următoarele consecințe:

• Pielea își pierde din elasticitate
• Apar mâncărimi
• Pielea se regenerează într-un mod mai puțin frumos
• Sunt șanse mari de cicatrici vizibile
• Cresc șansele de cancer la piele

În același ghid, se spune că 1) ar trebui evitat soarele cât de mult posibil și 2) protejate rănile închise cu o cremă care are factor de protecție mare împotriva soarelui. Ar fi bine și când este o zi înnorată, deoarece într-o zi înnorata 40% din razele UV ajung la suprafața pământului.

De aceea am introdus ALHYDRAN – gel-cremă pentru cicatrici – cu SPF 30.

ALHYDRAN este o cremă medicală care ajută rana să se inchidă fară cicatrici la finalul vindecării. Doctorii, asistentele, spitalele și Centrele de arși folosesc ALHYDRAN pentru piele deteriorată, pentru a hidrata pielea și pentru a preveni cicatricile.

ALHYDRAN SPF 30 este acum disponibil. Vă puteți trata cicatricile cu o cremă care include factor de protecție.