Aveţi nevoie să trataţi arsuri de gradul întâi? Ce se poate face acasă ; două sfaturi pentru acasăAveţi nevoie să trataţi arsuri de gradul întâi? Ce se poate face acasă ; două sfaturi pentru acasă

Aveţi nevoie să trataţi arsuri de gradul întâi? Ce se poate face acasă ; două sfaturi pentru acasă

Aţi suferit o arsură de gradul întâi? Puteți să o trataţi la domiciliu. Acest articol prevede două sfaturi practice care să garanteze că veţi suferi cât mai puțin posibil și că pielea dv. se va recupera în cel mai bun mod posibil.

Dacă aveți îndoieli că arsura dv. este gradul întâi sau doi, consultați întotdeauna un medic!

Aracteristicile unei arsuri de gradul întâi

  • Piele roşie şi dureroasă.
  • La suprafaţă: pielea este încă intactă și, prin urmare, nu există nicio rană deschisă.
  • Uneori, pielea este inflamată.
  • Pielea este uscată şi simţiţi furnicături.

Arsurile de gradul întâi sunt, de exemplu, cauzate de: arsuri solare, apă caldă sau un accident cu un încălzitor sau cu un fier de călcat care este prea încins.

Notă: Dacă aveți alte simptome (piele deteriorată, umedă, culoare roşie/albă, febră, frisoane, dureri de cap, băşici, etc.), veţi avea o arsură de gradul doi sau mai rău. În aceste cazuri, trebuie să consultați întotdeauna medicul de familie și să-i cereţi sfatul. Este preferabil să faceţi acest lucru în timp ce țineți arsura înfășurată sub jet de apă călduță.

Arsurile de gradul întâi pot fi tratate la domiciliu, fără nicio problemă. Mai jos vom oferi 2 sfaturi practice:1. Apa în primul rând, restul vine mai târziu!

Cel mai important sfat pe care vi-l putem oferi cu privire la arsurile de gradul întâi este: Păstrați arsura înfășurată sub jet de apă călduţă timp de aproximativ 20 minute.

Dacă nu aveți acces la apă, utilizaţi apă din rezervor, o cârpă umedă sau orice altceva care ar putea fi disponibile.

Notă: Nu utilizați niciodată gheață pentru a răci rana. Acest lucru vă va deteriora pielea!2. Trateţi ulterior cu ALHYDRAN

Prin tratarea ulterioară a rănii produse de arsură cu ALHYDRAN, vi se va garanta o regenerare naturală și bună a pielii arse.

Notă: Nu trebuie niciodată să frecaţi ceva pe o rană deschisă produsă de arsură. Prin urmare, nici ALHYDRAN nu trebuie aplicat prin frecare! Dacă aveți o rană deschisă produsă de arsură, aveţi cel puțin o arsura de gradul doi. Apelaţi întotdeauna medicul, când este cazul.

ALHYDRAN va da rezultate bune în cazul tuturor rănilor produse de arsuri. Arsuri chiar și foarte grave, în care pielea a fost deteriorată grav. Pe bună dreptate, producătorii şi medicii recomanda ALHYDRAN pacienţilor lor pentru tratarea tuturor arsurilor.