Alhydran la iradierea pacienților oncologiciAlhydran la iradierea pacienților oncologici

Alhydran la iradierea pacienților oncologici

Era anul 2011. Yvonne Kok Driessen avea 39 de ani, un loc de muncă ca director de marketing și manager de revistă, o căsnicie fericită și doi copii frumoși, de 7 și 8 ani. Deodată, s-a confruntat cu un cancer de sân, de tip 3. Tumora avea dimensiunea de 5,4 cm, cu metastaze la nivelul ganglionilor limfatici ai axilei drepte. Perspectivele nu erau tocmai roz …

Cum ați reacționat la această veste?

„Lumea ta se prăbușește complet. Nu numai pentru mine, ci și (și poate mai ales) pentru copiii și soțul meu. Ceea ce a urmat a fost o perioadă dificilă de mare incertitudine, cu tratamente grele. Primii 1,5 ani de degradare completă pentru a distruge toate celulele canceroase. Apoi, după două luni de repaus, încă șase luni de chimioterapie. Apoi, o operație majoră, urmată de aproximativ 17 sesiuni de iradiere, extinse pe o perioadă de cinci săptămâni. Și, în cele din urmă, pastile hormonale, care, de fapt, reprezentau tot chimioterapie. Trebuia să le iau timp de cinci ani, dar am avut atât de multe reacții adverse, încât după aproximativ șase luni am renunțat, după consultarea cu specialistul.

Am beneficiat de tratament la Spitalul Catherina din Eindhoven. Oncologul Yvonne YEA van Riet a fost de mare sprijin acolo. Datorită ei și celorlalți specialiști, pot acum – opt ani mai târziu, la 47 de ani, să vă povestesc totul despre asta.

Ce rol a jucat ALHYDRAN în tratamentele dvs.?

„Iradierea poate cauza multe probleme ale pielii, după cum mi-au spus medicii: piele uscată, roșie și mâncărime intensă, printre altele. Și chiar cicatrici. Prin urmare, la spital am fost sfătuită să folosesc crema ALHYDRAN, înainte de tratamente. Am primit gratuit o mostră. La început, ca întotdeauna, am fost sceptică. Dar am observat curând cât este de ușor de aplicat, cât de repede se absoarbe și cum a contribuit cu adevărat la refacerea pielii mele. Este ambalat comod, în tub, așa că pot să o iau ușor cu mine, la spital.

Utilizarea ALHYDRAN a fost benefică, dispune de indicații de precauție – prevenția este întotdeauna mai bună decât vindecarea. Nu am avut niciodată probleme ale pielii cauzate de iradiere. Așadar, crema nu a fost, cu siguranță, un lux inutil! Ceea ce este atât de bun la ALHYDRAN sunt ingredientele sale excelente, de înaltă calitate, organice [vezi cutia, ed.]. Este un produs foarte natural, fără componente chimice.

Ingredientele ALHYDRAN:

  • Aloe Vera proaspăt procesat (ingredient principal), pentru un efect emolient puternic (hidratare).
  • Uleiuri de înaltă calitate, care împiedică pielea să se usuce în urma evaporării. Acestea formează un strat subțire, care permite respirația pielii. Uleiurile sunt decil oleat și uleiul de semințe de Simmondsia chinensis (ulei de Jojoba).
  • Vitamina E, care crește elasticitatea cicatricii și susține o vindecare mai bună.
  • Vitamina C, care îndeplinește 3 funcții importante în Alhydran:
    • Antioxidant: Contracarează radicalii liberi nocivi cauzați de factorii de mediu, radiații, stres, fumat etc. Antioxidantul ajută la neutralizarea radicalilor liberi, astfel încât pielea se vindecă mai bine.
    • Reglează pH-ul: pH-ul natural al pielii este de 5,5, adică ușor acid. Acest lucru este important pentru protecția împotriva bacteriilor etc. Vitamina C contribuie la menținerea unei valori optime a pH-ului pielii.
    • Îngrijește pielea: Vitamina C este benefică pentru piele.

Ce a însemnat, în cele din urmă, ALHYDRAN pentru dvs.?

Am luat crema cu mine la spital și am aplicat-o pe piele imediat după fiecare tratament de iradiere, înainte de a mă îmbrăca. Și a funcționat. Pielea mea s-a recuperat uimitor de repede. Fără arsuri sau cicatrici urâte. Chiar și elasticitatea pielii mele a fost păstrată. Pielea mea a fost impecabilă. Acest lucru este uimitor, în special pentru o roșcată cu pielea albă, sensibilă. Și nu a interferat cu tratamentul prin iradiere (aspect care îi îngrijora pe medici). Pentru că acum vorbesc despre situația din urmă cu opt ani. Exceptând efectele secundare ale chimioterapiei și operației (eliminarea ganglionilor limfatici), am fost declarată vindecată de cancer. Deci, da, ALHYDRAN a avut cu siguranță o valoare enormă în cazul meu – în protejarea pielii mele în timpul ședințelor de iradiere. Pierzi atât de mult atunci când suferi de o boală ca asta. Sunt extrem de fericită că pielea mea a fost menajată.

Ați recomanda ALHDYRAN altor persoane afectatate de această boală?

‘Da, cu siguranță. Exact aceasta fac deja, prin acest interviu. Datorită cremei ALHYDRAN, pielea mea a rămas frumoasă. Atât de frumoasă, de fapt, că odată cu terapia anti-edem (pe care o urmez în continuare, din cauza eliminării ganglionilor limfatici), sunt adesea menționată drept un exemplu uimitor! Mai multor specialiști nu le venea să creadă.

Testimonial:
„Sunt uimită de cât de frumoasă a rămas pielea mea”.

ALHYDRAN este disponibil în farmacii, la terapeuți (dermatologi), clinici și spitale, precum și online.