ALHYDRAN cu protecție UV înaltă

Îngrijirea pielii cu Alhydran a trecut acum la un alt nivel, ALHYDRAN este disponibil acum cu protecție UV înaltă. Aceasta este o dezvoltare logică, având în vedere că razele UV au efect distructiv asupra pielii sănătoase.

 

Nu este așadar nicio surpriză că directivele Europene pentru îngrijirea leziunilor și cicatricilor precizează fără echivoc că leziunile trebuie protejate împotriva razelor UV. Pentru că pielea este vulnerabilă în această etapă.

ALHYDRAN SPF30. Formulă 3 în 1 dovedită:ALHYDRAN acum cu protecție UV înaltă

1.Hidratare optimă

2.Sigilarea pielii

3.Protecție înaltă împotriva razelor UV

 

Indiferent cum este vremea, însorită sau înnorată, directivele Europene sunt clare în ceea ce privește  îngrijirea pielii distruse: evitați soarele și aplicați regulat o cremă cu factor de protecție mare. Acest tratament trebuie urmat de rutină în cazul cicatricilor, în îngrijirea pielii post arsuri, și în urma tratamentelor dermatologice de tipul laserterapie, peeling chimic, keratoza actinică.

 

Studiile au arătat că razele ultraviolete (UV):

 

  • Împiedică vindecarea pielii
  • Cresc riscul de decolorare permanentă a pielii cicatricii
  • Fac cicatricea mai vizibilă

De aceea am dezvoltat ALHYDRAN cu factor SPF 30. Protecție înaltă împotriva radiațiilor UV alături de celelalte beneficii ale ALHYDRAN, toate în aceeași formulă. Este soluția ideală când nu poți evita expunerea la soare.

 

Comandă ALHYDRAN SPF30