Închiderea unei răni cronice este un proces complex, în care recuperarea pielii este influenţată de o multitudine de factori. Un factor important este sănătatea și curățenia ţesutului cutanat din jurul rănii (marginile leziunii). Și asta, datorită faptului că un nou strat de piele trebuie să crească pe marginile rănii pentru a o închide. Dacă marginile rănii nu sunt curate și sănătoase, rana se poate agrava.

ALHYDRAN protejează marginile rănii

ALHYDRAN formează un strat protector peste pielea vulnerabilă din jurul rănii. ALHYDRAN poate fi folosit pentru a proteja, hidrata și îngriji atât marginile leziunii, cât și pielea proaspăt închisă.

Exemple reale:

Următoarele exemple provin de la pacienţi care și-au tratat rănile cu ALHYDRAN.


Important:

Aceste studii de caz prezintă fotografii ale unor persoane reale, unele dintre ele suferind de afecțiuni grave ale pielii. Pozele pot fi considerate șocante. Dacă aveţi mai puţin de 12 ani și căutați informații pentru un proiect școlar, rugați un adult să privească pozele împreună cu dumneavoastră sau contactați-ne pentru informațiile adecvate.


ALHYDRAN și specialiștii

ALHYDRAN este folosit cu succes pentru îngrijirea post-intervenție a pielii degradate în Olanda, Belgia și alte țări din Europa. ALHYDRAN a fost testat clinic pe scară largă de către specialiști din diverse centre pentru tratarea arsurilor, centre de reabilitare și spitale din Europa, inclusiv centrele pentru arși din Ghent (Belgia), Rotterdam(Olanda) și Bad Klosterlausnitz (Germania). Citeste mai mult…

 

Teste clinice și studii de caz

ALHYDRAN a fost creat și testat extensiv pentru îngrijirea post-intervenție a pacienților cu arsuri de la Departamentul de Chirurgie Plastică și Reparatorie și de la Centrul pentru Arși din cadrul Spitalului Universitar din Ghent (Belgia).

Comandă ALHYDRAN pentru tratarea pielii deteriorate

ALHYDRAN reduce simptomele neplăcute (precum pruritul), sporește elasticitatea pielii și accelerează vindecarea pielii din jurul rănilor.

Comandă acum